2013. május 23., csütörtök

Május

Május első hetében volt az ovis beiratkozás, június 7-én derül ki, hogy befér-e Borka vagy Bendire hivatkozva elutasítják a jelentkezést. Egyrészt örülnék neki, ha menne, mert biztos jó lenne neki némi gyerektársaság, másrészt viszont jó lenne ha soha nem menne sehova :D A legjobb Borkának egy olyan ovi lenne jó, ahol mehet heti egy-két napot is, nem kell heti ötször kibírni egy nagy csapat gyereket... ha nem veszik fel, akkor valószínűleg ez lesz (tőlünk kb. 2 percre van gyalog egy ilyen családi napközi szerű magáncucc).
Sűrű volt a május is, mindig menni kell valahova, mindig sietni. Mi lesz, ha már dolgozom is?....


Elkezdtem a runkeeper.com oldalon vezetni a görkorizásokat és sétákat. Olyan ez a görkori, mint egy drog. Onnantól, hogy leveszem már azt várom, mikor vehetem fel újra :)

Borkának volt kötőhártyagyulladása (bár ez lehet, hogy még áprilisban volt.. most nem nézem vissza), Bendinek pedig három napos láza (pont a pünkösdi hosszú hétvégén).


Legszívesebben egész nap az ablakban állna, így látja a madarakat és a szomszéd kutyákat

 
 -Mama építőzünk?
- Persze
-De mit építsek?
-Mondjuk egy házikót
-Az nehéz..
-Dehogy nehéz :)
.... gondolkodik....
-Várj csak mama (beletúr a nagy kupac építőkockába).. tádáááááááááám, már kész is van:
(praktikus, okos gyerek :D)


Bendi az elmúlt pár hétben elég sokszor aludt el váratlanul.. sokszor csak egy-két percre tettem be az ágyba, és mire visszaértem így "várt":








Zöld Bék :)
 




Bendus a három napos láz első három napján elég ramatyul volt. 39 feletti lázzal ébredt, ami kora délután indult csak lefelé.Sehova nem mászott fel, semmi rosszaságot nem csinált, csak lapult a kezünkben, vagy ha letettük egy-egy rövid időre, akkor csak egy helyben ült és halkan sírdogált. 
Az egyik pillanatban még ült és nézegette az állatkákat, a következő pillanatban pedig:

 



Mindent összevetve, imádják egymást:

Tipikus Bendi:















 :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése