2010. június 9., szerda

Sürgés-forgás

Az elmúlt pár nap nagyon sűrű volt és izgalmas.

5-én szombaton Zsombor nagyijánál voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, Bori még banánt is evett :) aztán kisétáltunk a Feneketlen-tóhoz, de nem látott belőle semmit, mert elszundított.

Indulás előtt még elaludt az ölemben, aztán sétált Kláriékkal, akkor is aludt, kis szundigép :)


6-án itthon voltunk, szorgoskodtunk, Bori pedig vidáman autózott, méghozzá két járgánnyal is :D



Ma állt fel a járókában először.... aztán a felállást hatalmas esés követte.

7-én Fóton voltunk Krisztáéknál, ez volt az első távolsági buszos kirándulása Borcsának. Odafelé játszott, visszafelé végigaludta az utat.
Krisztáéknál nagyon szuper volt, Bori viszont még nem egy igazi partyarc :) azonnal sírni kezdett, ahogy valamelyik gyerkőc megközelítette. Kis mafla, még szoknia kell a gyerektársaságot :)

Köszönjük szépen a vendéglátást Kriszta! Nagyon szuper volt nálatok, örülök, hogy láttalak Titeket és Timiéket, meg Regiéket is :)

Nagyon elfáradt a sok új élménytől, ahogy kiléptünk Krisztáék kapuján már aludt is, és itthon ébresztettem fel.

Alvás:

Ébredezés:

Vidám ébredés:

8-9-én anyuméknál voltunk. Annyira tetszett rajta a zsiráfos kantáros, hogy még hétfőn este kimostam gyorsan, hogy kedden újra rá tudjam adni :)

Apu megtanította fém sütisdoboz tetején dobolni, bár túl sokáig nem kellett tanítgatni, ugyanis a kedvenc játék a kopácsolás :)




Egy csomó régi újságot és egyebet kidobtunk a szobámból, Bori is segített.... pontosabban úgy tett mintha segíteni, közben pedig csak lazsált és újságot olvasgatott.




Apu vett neki egy hintát, először meglepődött, hogy mi ez
aztán rájött, hogy ez jó dolog. Ügyesen hajtotta magát, néha kellett csak közbe avatkoznunk, amikor már túl gyorsan ment :)





Tegnap utazott először úgy babakocsiban, hogy fel volt ültetve benne teljesen. Nagyon élvezte, kurjongatott az embereknek meg az autóknak, az egész hazautat végigmagyarázta :D

Sok boldog szülinapot Hugi és boldog 3. házassági évfordulót Julcsi és Süni!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése