2010. december 30., csütörtök

Karácsonyi élménybeszámoló

Az idei karácsony lényegesen nyugisabb volt, Borki már nem félt a rokonoktól :)
Viszont a karácsonyfa és az ajándékok nem hozták lázba. A karácsonyfáról elkér mindig pár dísz, azokkal játszik, de maga az ünnepi fíling nem járta át :D Jövőre már biztosan sokkal lelkesebb lesz :)

Tavaly:


Idén:



Úgy tűnik Borki egész évben nagyon jó kislány volt, mert a Jézuska nagyon sok mindent hozott neki: sok-sok könyvet, pulcsikat, kardigánokat, zoknikat, legót, legószerűt, békás pörgettyűt, békás akasztót, plüssöket, katicás horgászós játékot, takarót,fürdőjátékokat, építőkockás vadállat szállító favonatot, pizsamát, katicás párnát, ujjfesték készletet, gurulós állatokat, toronyépítőt, hintaszéket, szépséges ruhafogast by Luca :), stb.

Továbbra is betegeskedik, nagyon hurutos, de a 28-án végre felírt antibiotikumtól jobb már, remélem így már tényleg meggyógyul.


Ünnep előtti, ünnep alatti és ünnep utáni képek:
Imád az Anyu által kötött sapkákkal játszani... főleg a kékkel :)











Anyuéknál pakol:


Minimáldíszítésű fa az ajándékok egy részével :D:D jövőre majd több időt szánunk a díszítésre (és remélem Borki pedig kevesebb időt szán majd a díszek leszedésére) :D




Katicák:



A hintaszék nagy kedvenc :) és - bár a képek nem ezt mutatják - rendeltetésszerűen is tudja használni, ügyesen hintázik egyedül :)


Rénszarvas-Borki:



Beigli evés Borki módra:




Karácsonyi tündér Bori:


1 megjegyzés:

  1. Borki nagyon szép kislány, igazán csinos volt karácsonykor, bár nekem a piros sapkás kép a kedvencem.:)

    VálaszTörlés