2011. március 15., kedd

Hosszú hétvége

Nagyon jó volt ez a hosszú hétvége, végre többet láttuk Zsombort :)
Megrendeltük Borkinak a triciklit, pár hét múlva már azzal száguldozhat az utakon :D (bár ahhoz nekem kéne gyorsan szaladnom, hiszen én fogom tolni... szóval inkább maradjunk annyiban, hogy komótosan döcöghet a járgányon, amíg szemléli a tájat, ez úgyis jobban passzol a stílusához :D)

Vasárnap elmentünk az Élmény városba (www.elmenyvaros.hu), nem mondanám, hogy Borkinak ez olyan hűdemarhanagylehidalok élmény volt :D pár év múlva sokkal jobb lesz ez, egyenlőre még nem igazán neki való. De legalább már tudjuk, hogy hol van.
A bejáratnál van egy nagy műanyag boci, azt simogatta lelkesen :) Bent pedig leginkább labdázott, gumicsacsit idomított és főzött :D




Hétfőn Klárival sétált a kertben, amíg István szorgoskodott, tetszett is Borkinak a program egészen addig, amíg a szomszéd kissé hogyismondjamszépen kutyája el nem kezdett ugatni... (az odáig oké, hogy a kutya őrzi a házat és ugat az utcán elhaladó idegenekre, de hogy napi 24 órában mindenre és mindenkire ugat az már annyira nem).
Persze Borki nagyon zokon vette, sírva hagyta el a helyszínt és úgy döntött jobb lesz bent játszani. (Azért a szokásos módon járt el, hosszasan gondolkodott, hogy megijedjen-e vagy sem :D )



Tegnap Zsombor korán reggel (hajnalban) elment horgászni, mi pedig egész nap szorgoskodtunk Borkival :) Sütit sütöttünk, rakott zöldbabot készítettünk, utána pedig takarítottunk.
Persze Borki a saját technikáját adta a projekthez :D először pakolászott kicsit a konyhában (az alsó polc az övé, direkt műanyag pohárkák, meg dobozok vannak ott, hogy ne sérüljön meg, de annyira belelendült a tavaszi nagytakarításba, hogy a fűszeres polcot is összetúrta kicsit :D (de hogy a 10-es csomag zsepit honnan szedte azt nem tudom).
Miután a konyhával végzett, nekiállt a zuhanyzót letisztítani :D Ilyen remek segítséggel hipp-hopp elkészültem a takarítással :D



2 megjegyzés:

  1. Szuper hétvégétek volt, és tök jó, hogy együtt lehettetek végre Zsomborral! Szegény Borki, sajnálom, hogy megijedt a kutyától, de hátha majd apránként megbarátkozik a helyzettel, vagy legalábbis nem fog félni. Nagyon ügyes kis háztartási segéd a kislány, ez még jól fog jönni! :)

    VálaszTörlés
  2. A cumis takarítós képen tisztán látszik hogy az apukájára hasonlít...mármint nem a cumi miatt...:)
    Nagyon okos, szorgalmas kislány Borki, büszkék lehettek rá...:)

    VálaszTörlés