2011. június 2., csütörtök

A nagy kaland - XV. rész

Szerda délelőtt szokás szerint buszra szálltam Borkival, Zsombort otthon hagytuk, hogy tudjon készülni a délutáni előadására.
Útközben fényképeztünk, hogy mindenről legyen képünk :)

Arra gondoltam, hogy nem az utcánk végén lévő buszmegállóban szállunk fel, hanem lesétálunk a lenti megállóba és az 1-es busszal megyünk. Ugyanis valamelyik nap a buszról láttam egy nagyon ízléstelen szoborcsoportot és meg szerettem volna örökíteni.

Útban a buszmegálló felé:



A busz természetesen megint percre pontosan jött :D
Leszálltunk az okmányirodánál ami előtt van ez az izé... nem is tudom igazán mit írjak rá: gyomorforgató förmedvény? ízléstelen furcsaság? Gondolom rokona valami fejesnek a szobrok készítője :D:D:D








A szobrok lefényképezése utána felszálltunk a következő buszra (itt szeretném megköszönni a vezetőnek, hogy kicsit visszaadta az otthoni bkv-érzést, és ránkcsukta a busz ajtaját eltörve ezzel a combcsontomat és utána egy jót röhögött az eseten...... ).
A plázánál szálltunk le és beugrottunk az Aldiba.

Hazafelé a buszmegállóban lefényképzetem Borkit a mekivel :D Itt tartózkodásunk alatt kétszer ehetett a mekiben -egyszer krumplit, egyszer pedig a krumpli mellé egy sajtburger zsömlét - és szokás szerint azonnal megtanulta az adott dolgot... ha meglátja bárhol a sárga meki m betűt, már mutatja is a finom kis falat jelét (ahogy a képen is látható) :D:D:D

A biztonság kedvéért gyorsan evett egy kis kekszet :D

Hazafelé szintén a lenti megállóban szálltunk le és lefényképeztük a templomot:


és a házhoz vezető utcát:





Konstanz a világ legszebb városa, édesség automaták vannak szerte az utcákon :D:D


A háznál lévő zebra, ahol minden nap többször átmegyünk:


A második házban lakunk:


A ház mellett állva, ilyen felfelé az utca:


A ház melletti buszmegálló:

.
Ez az út vezet a Nettó közérthez:

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a hely, ahol laktok. A szoborcsoport viszont tényleg undorító, gusztustalan, és még nem is tudom, micsoda, de semmi pozitív. Te jó ééééééég!!!!!!
    Mekis Borki édes! :D

    VálaszTörlés