2011. május 28., szombat

A nagy kaland - X. rész

Pénteken - mivel esős időt mondtak aznapra - a Sea Life-ba mentünk el, mert az zárt.
Amikor elindultunk szemerkélt az eső, a busz teljesen pontos volt (és egészen félelmetes, de mindig mindegyik busz pontosan érkezik a kiírt időpontokra... mondtam is Borkinak, hogy igyekezzünk mert ez nem a bkv, és ezen olyan jót nevetett, mintha értené :D ).
Kicsit kavarogtunk bent a városban, de végül könnyen megtaláltuk a Sea Life-ot, ahol a dolgozók abszolút rugalmatlanok, nem keltetettek túl jó benyomást.
Az akváriumos rész nagyon hasonlít a pesti Tropicariumhoz, kicsit el is keseredtünk, hogy ez csak ennyi? Ilyen kicsi? Utána jött a meglepetés: nem a kijárat következett, hanem a pingvinek terme :) Borkinak talán a pingvinek tetszettek a legjobban (meg a későbbi ebéd), édesen utánozta, ahogy totyognak és nevetett nekik.
A pingvinektől át lehetett menni az ajándékshopba, ahonnan lépcsőn vagy liften felmehettünk egy kis múzeumba, ami Natúrmúzeum névre hallgat, itt kitömött állatok voltak leginkább. Borki visongva simogatta a vadmalacot :)
Az állatok megcsodálása után ettünk gyorsan és elindultunk haza, mert Borki nagyon álmos lett. Kérte a cumiját és hunyorgott, mutatva ezzel, hogy ő már becsukta a szemét = alszik :D
Hazafelé jól eláztunk (vagyis csak az én cipőm), de jó kis nap volt :)

Néhány kép (a minőség elég rossz, mert nem lehetett vakuzni)
















3 megjegyzés:

  1. Képek nem készültek? A bkv-s dolgon én is jót nevettem :D Biztos Borki is értette :D

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nagyon jók, megérte feltenni! :) Jobb azért a mi Tropicáriumunknál :D

    VálaszTörlés