2010. október 11., hétfő

Az ősz nálunk

A délelőtt a szokásos módon telt, egymást váltotta a huncutkodás, a nyafi, a hiszti, az alvás, a zsiványkodás és a játék :) Borki amikor már nagyon elfáradt a nagy játékban, akkor lepihent pár másodpercre, hogy aztán még nagyobb lendülettel folytathassa a huncutkodást.


Amíg lementem a kimosott ruhákért, addig betettem az ágyába, a kb. egy perc alatt hatalmas felfordulás kerekedett :D Egy darabig az ágyból szemlélte a teregetést, aztán gyorsan észbe kapott, hogy kijönne és segítene :D Imádja szétdobálni a vizes ruhákat, és még inkább imádja leszedni a szárítóról azokat - pont emiatt tart egy teregetés kb. fél óráig, ha segít :D Reggel a száraz ruháit is együtt cibáltuk le, nagyokat kacagott közben.

De nézzük csak, mik történtek a kiságyban:

Budapest, 2010 október 11. 16 óra 24 perc: reszkessetek kisállatok és reszkess légzésfigyelő, mert jön a megállíthatatlan, a rettenthetetlen Borki kapitány és átgaloppol rajtatok, csak, hogy ledobhassa a pelenkázón hagyott ruhákat.




Budapest, 2010. október 11. 16 óra 25 perc: Jajj ne! Észrevett egy gyanútlan kiskutyát... oda is araszol hozzá és.... LELÖKI A MÉLYBE... micsoda fondorlatos gazfickó ez a kapitány :D És milyen ártatlanul tud nézni, pont mint az a kutyus, akit az előbb egy lökéssel elintézett.




(Az aggódó olvasóknak és az állatvédelmi aktivistáknak üzenem, hogy Tappancs - akit egyébként Borki Taaa-nak hív - jól van, nem szorul kórházi ápolásra)

Mivel Borcsi lázas volt hétvégén, így nem vittük ki őt. Hétfőre már minden baja volt, ha jól gondolom, egész egyszerűen unta a fejemet nézni, és a bárgyú mondókáimat, dalaimat hallgatni bezárva a négy fal között :D
Nagyon szép, őszi idő volt egész nap. Hűvös - de nem hideg - idő, napsütés, igazi ősz, így délután felöltöztettem, és átsétáltunk Anyumékig - vittünk Apunak kakukkfű szirupot a köhögésére - és élveztük az ŐSZ-t :)
Borki végig vigyorgott, kurjongatott, dumált minden szembe jövő járókelőnek, kiskutyának, galambnak, gyereknek, hulló falevélnek. Csináltam pár képet, hogy arról, hogy milyen az ősz az utcánkban:



és a környéken, meg Anyuéknál:







Tappancs minden eddigi atrocitás ellenére hű barátként sétált Borkival :D

Hazafelé bementünk a közértbe, mindenkivel nagyon barátságos volt, huncutkodott, vigyorgott, a pénztáros hölgynek még puszit is dobott.
Miután hazaértünk uzsonázott és játszottunk egy nagyot, közben hazaért Zsombor is. Amíg leszűrtem a szirupot, addig megvacsoráztatta Borkit.

Összességében jó kis nap volt :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép Nálatok! És a humorod felülmúlhatatlan :)

    VálaszTörlés
  2. Küldtem Neked díjat! :) http://porehagyma.blogspot.com/2010/10/kreativ-blogger-dij.html gyere érte!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a képek, és nagyon jól írsz! Élvezem olvasni, írj, írj, írj még!!! Borkinak nagy puszi, örülök, hogy meggyógyult!

    VálaszTörlés
  4. Írj mééég! Olyan jó olvasni! :)

    VálaszTörlés